Wall-Street.ro: Cum a aparut ideea organizarii Transylvanian Bike Week?
Daniel Ignat:
Festivalul s-a nascut din prietenia a doua grupuri de motociclisti, unul din Fagaras si unul din Polonia. Prietenii din Polonia fiind impresionati de Tara Fagarasului, ne-am gandit ca anul acesta sa le oferim posibilitatea unei intalniri memorabile cu motociclistii romani. Totodata vor avea ocazia de a ajunge in locuri speciale si incarcate de istorie, inca necunoscute in afara granitelor tarii.

Wall-Street.ro: Cate evenimente moto sunt anual in Romania, aveti de gand sa continuati in fiecare an sau la doi ani?
Daniel Ignat:
Evenimente moto in Romania sunt de ordinul zecilor. Este pentru prima data cand se organizeaza un eveniment dedicat turistilor motociclisti straini. Da. Intentionam sa mergem mai departe astfel ca, anul viitor Transylvanian Bike Week va ajunge la editia cu numarul 2.

Wall-Street.ro: Va ganditi si la un eveniment mai mare, in care motociclistii vor conduce prin 2-3 tari?
Daniel Ignat:
Nu este exclus sa gandim un parteneriat cu mai multe cluburi din tarile vecine pentru a lega mai multe tari, insa deocamdata ne concentram pe promovarea Romaniei.

Wall-Street.ro: Cate persoane si-au anuntat participarea si din ce tari sunt?
Daniel Ignat:
Sunt 200 de motociclisti care se pregatesc sa vina la Fagaras pe 24 iulie, preponderent din Polonia. Si-au anuntat participarea si motociclisti din Cehia, Slovenia, Serbia, Germania, Austria sau Italia.

Wall-Street.ro: Cate motociclete estimati la eveniment?
Daniel Ignat:
Estimam o participare de peste 500 de motociclisti plus vizitatori si invitati...

Wall-Street.ro: Aveti o lista cu modelele participantilor, care sunt cele mai puternice?
Daniel Ignat:
Harley Davidson cu precadere...dar vor fi tot felul de modele.

Wall-Street.ro: Participantii vin cu motocicletele personale sau pot inchiria la locul de desfasurare al evenimentului?
Daniel Ignat:
Toti participantii vin cu motoarele personale.

Citeste si:

Wall-Street.ro: Cati km vor parcurge motocicletele, pe ce trasee?
Daniel Ignat:
Traseele pe care le-am pregatit zilnic ajung pana in 200 de km. De la Fagaras la Brasov, la Sambata de Sus si bineinteles pe Transfagarasanul.

Wall-Street.ro: Cum vi se par soselele in Fagaras, de ce ati ales aceasta zona?
Daniel Ignat:
In zona Transilvaniei drumurile sunt foarte bune si cred ca toti participantii vor fi foarte multumiti de starea soselelor dar mai ales de pitorescul zonelor prin care vor fi purtati de-a lungul celor 5 zile de Transylvanian Bike Week.

Am ales Fagarasul pentru ca acolo este orasul in care am crescut si acolo a avut loc prima intalnire intre cele doua grupuri de motociclisti. Mai mult, este o zona superba, cu aer curat, si oameni minunati.

Wall-Street.ro: Va asteptati la o crestere a pietei moto?
Daniel Ignat: Piata este in crestere si cred ca in momentul cand vom avea mai multe autostrazi, din ce in ce mai multi straini motociclisti ne vor calca tara pentru a cunoaste traditiile, oamenii si locurile despre care au auzit povestindu-se.

Daniel Ignat este solistul trupei The Rise of the City King (THE R.O.C.K. - Romanian AC/DC Tribute Band). Infiintat in septembrie 2011, proiectul “The R.O.C.K.” tribut AC/DC reuseste sa aduca in atentia publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe rock’n roll australiene.

Asociatia Transylvanian Bike Week organizeaza in perioada 24 – 28 iulie Transylvanian Bike Week, prima editie, in Fagaras, Romania. Cetatea Fagarasului, va fi timp de 4 zile, locul unde participantii vor avea parte de o paleta larga de activitati: muzica si divertisment, expozitii de motociclete, petreceri, concerte live si degustari de produse traditionale din zona Fagarasului.

Biletul de intrare la Transylvanian Bike Week 24 – 28 iulie 2013 costa 45 lei. Participantii pot opta, de asemenea, si pentru pachetele complete care contin: cazare, masa si participarea la eveniment.