General Motors a redus in august pretul modelului Volt, fiind al treilea constructor de masini electrice care taie preturile, dupa Nissan si Ford, scrie manufacturing.automotive-business-review.com.
Modelul american Volt este mai ieftin cu 5.000 de dolari, noul pret fiind de 35.000 de dolari si include o taxa de destinatie de 810 dolari.

In luna iulie anul acesta, Ford a redus pretul modelului electric Focus EV cu 4.000 de dolari, la 36.000 de dolari.

Primul constructor de masini electrice care a redus preturile anul acesta este Nissan. Modelul electric japonez Leaf costa din ianuarie cu 6.400 de dolari mai putin, circa 29.700 de dolari.

Noul model Chevrolet Volt 2014 va fi disponibil de luna aceasta, cu doua culori metalizate noi, gri si maro. La interior, Volt a primit un volan imbracat in piele si sistemul MyLink.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri