BMW Group a prezentat la "Concours d’Elegance" de la Pebble Beach o avanpremiera a modelului sport BMW Concept M4 Coupé.
BMW Concept M4 Coupé, finisat in nuanta "Aurum Dust" dezvoltata exclusiv pentru acest model, continua cu limbajul de design BMW M - un caracter puternic, emotional si foarte dinamic.

Elementele CFRP (plastic ranforsat cu fibra de carbon) - precum spliterul fata, acoperisul sau difuzorul spate – subliniaza preocuparea pentru optimizarea masei.

Suprafetele fatetate, contururile precise si profunzimea vizuala clara formeaza partea frontala extrem de expresiva a BMW Concept M4 Coupé.

Capota iese in evidenta prin „Power Dome“ și subliniaza puterea extraordinara a motorului aflat sub ea. Elementul dinamic este accentuat suplimentar de un contur distinctiv. O alta particularitate a partii frontale este grila radiatorului BMW M cu bare duble: barele de culoare neagra ale grilei preiau designul "M double spoke" caracteristic pentru jantele BMW M, iar emblema M4 de pe grila radiatorului adauga un plus de exclusivitate partii frontale.

Puternic conturata, bara fata pe care se afla spliterul din fibra de carbon atrage imediat privirile. Cele trei prize mari de aer furnizeaza suficient aer de racire pentru motorul foarte performant.

Partea spate musculoasa de la BMW Concept M4 Coupé ofera un indiciu vizual al puterii automobilului. Intreaga sectiune spate este o aparitie sculpturala si ampla. Zonele mari de sub spoiler ofera spatelui o prezenta si mai plata, dar si mai sportiva. In acelasi timp, stopurile plate localizate mult spre exterior, ecartamentul lat si pasajele puternic conturate ale rotilor subliniaza atitudinea stabila a masinii pe drum. Liniile orizontale accentueaza latimea masinii, astfel ca centrul de greutate este coborat vizual si mai mult.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri