Termenul pentru depunerea si validarea dosarelor persoanelor juridice si institutiilor publice interesate de Programul "Rabla", stabilit initial pentru data de 30 august, a fost prelungit pana la 30 septembrie, potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

"Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, a dispus prelungirea termenului de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice, pana la data de 30 septembrie 2013", se arata intr-un comunicat AFM, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, cea de-a doua etapa de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice s-a incheiat joi, fiind acceptate 67 de dosare pentru 254 autovehicule, in timp ce 220 de dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, care au fost acceptate si respinse in Program, este publicata pe site-ul AFM, la sectiunea aferenta Programului, precizeaza AFM.

Pana in prezent, 820 de dosare au fost depuse de persoanele juridice si institutiile publice.

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost respinse au posibilitatea de a depune un nou dosar de finantare in vederea participarii la Program, la sediul AFM, pana la data de 30 septembrie 2013, se mai arata in comunicatul AFM.

In iulie, dupa prima etapa de evaluare si validare a dosarelor, 378 din cele 3.000 de tichete destinate firmelor si institutiilor publice in cadrul Programului "Rabla" urmau sa fie repartizate celor 81 de persoane juridice validate pana la acel moment, 105 tichete revenind Ministerului Afacerilor Interne.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Programul "Rabla" incepe in martie. Crestere pentru masinile electrice
Setari Cookie-uri