25 August 2013

Ramona Manescu are sanse sa fie pe lista de la Transporturi



Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el raspunzand: "Sunt sanse, sunt sanse".

Crin Antonescu a venit, duminica, la Palatul Parlamentului, la sedinta BPN a PNL, unde urmeaza sa se decida nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a fost intrebat de jurnalisti daca e si Ramona Manescu pe lista pentru ministerul Transporturilor si daca sunt sanse sa fie votata, el a raspuns: "Sunt sanse, sunt sanse".

Si premierul Victor Ponta considera ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri, la acest moment fiind asteptata o decizie oficiala a PNL.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta BPN a PNL este in desfasurare. Niciun alt liberal nu a facut declaratii inainte de sedinta.

Numele europarlamentarului Ramona Manescu a fost vehiculat, duminica dimineata, ca nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor.

Propunerea va fi transmisa luni presedintelui Traian Basescu.



Citeste si