Vicepresedintele PDL Roberta Anastase s-a oferit, vineri, la scoala de vara a TDL, sa il ajute pe ministrul Dan Sova, care a anuntat ca nu gaseste contractul Bechtel, sa joace "Treasure Hunt", iar Traian Ungureanu a anuntat ca documentul a fost gasit, dupa ce Crin Antonescu "dormise" pe el.
"Domnul Dan Sova e bun la desen, e clar ca e un tip cu abilitati, ca am vazut cat de des ne-a desenat autostrazi. Eu sunt convinsa ca sunt multi oameni in sala, tineri de la organizatia noastra, care joaca acel joc, Treasure Hunt, sub diversele lui forme, cautatorii de diverse lucruri si aici cred ca l-am putea ajuta sa invete sa joace lucrul acesta, ca am vazut ca tot ascunde contractul Bechtel, dupa care se face ca-l cauta, dupa care ii pune pe altii sa caute contractul Bechtel si joaca prost", a explicat Anastase.

Potrivit afirmatiilor sale, ministrul Sova ar putea sa joace mai bine acest joc, "ca sa nu se mai joace cu nervii romanilor", relateaza Mediafax.

In schimb, ironic, europarlamentarul Traian Ungureanu a declarat ca, potrivit unei stiri de ultima ora, respectivul document a fost gasit.

"S-a gasit contractul cu Bechtel. Dormise Antonescu pe el", a glumit Ungureanu.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a glumit, la randul sau, afirmand ca ministrul Dan Sova ar trebui sa caute contractul cu Bechtel "la maica-sa in birou".

Referindu-se la premierul Victor Ponta, europarlamentarul a mentionat ca, in opinia sa, acesta nu ar trebui sa intre in somaj, ci are nevoie doar de o schimbare de post. O propunere ar fi, potrivit acestuia, ca Ponta "sa stea sa se uite la televizor si sa vada direct deputatul de la Targu-Jiu cum se joaca in Europa, cum a facut Pandurii Targu-Jiu".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri