Compania de leasing operational LeasePlan marcheaza aniversarea a 50 de ani printr-un concurs de consum cu o masina pe benzina care va parcurge peste 20.000 de kilometri si va trece prin 25 de tari.

In Romania, masina va ajunge pe 13 septembrie. Echipele sunt formate din angajati LeasePlan.

Automobilul, dotat cu sistem avansat telematic Bosch, va inregistra traseul si consumul, aceste detalii putand fi urmarite in timp real pe site-ul LeasePlan.

„Toate autovehiculele devin din ce in ce mai eficiente din punct de vedere al consumului, dar depinde si de conducatorul auto sa faca diferenta, prin stilul de condus. Acesta joaca un rol important in a maximiza beneficiile oferite de cele mai noi tehnologii“, a afirmat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania.

Masina aniversara a pornit la data de 2 septembrie din Olanda si urmeaza traseul: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Rusia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Turcia, Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Franta, Elvetia, Austria, Cehia, Anglia, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Germania si in final se va intoarce in Olanda pe 7 octombrie, la LeasePlan Corporation N.V.

Pe 23 februarie 1963, LeasePlan si-a inceput activitatea in Amsterdam, Olanda. Acum, dupa 50 de ani, LeasePlan este cea mai mare companie de management de flote la nivel mondial, administrand 1,3 milioane de autovehicule, cat si la nivel european, cu aproximativ 1 milion de autovehicule in administare. In Romania, compania este prezenta de peste 5 ani, in 2012 anuntand preluarea pozitiei de lider si pe aceasta piata.

La nivel local, LeasePlan Romania a anuntat la finalul primului semestru din 2013 o cifra de afaceri de 20,9 milioane de euro, in crestere cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri