Compania de leasing operational Arval Romania, din grupul BNP Paribas, a sarbatorit anul acesta 7 ani de la infiintare si depasirea pragului de 5.200 de masini in administrare.

Compania cu afaceri de 29 milioane de euro in 2012, a castigat anul acesta 30 de clienti noi.

“Desi in primele opt luni ale anului piata auto a cunoscut un declin de 17,4%, Arval si-a mentinuat cresterea organica, flota auto atingand 5200 vehicule, destinate celor 330 de clienti ai companiei, cu 30 mai multi fata de perioada similara a anului trecut”, a precizat compania.

Arval activeaza in Romania de spate ani, din septembrie 2006, impreuna cu o echipa care are astazi 45 de membri si isi propune ca in urmatorul an sa-si mareasca colectivul.

Compania a aniversat sapte ani de activitate in Romania, prin evenimentul “World of Glamour” – o actiune dedicata partenerilor de business. In cadrul acestui eveniment a fost realizat si prezentat un mash-up lipdub video 3D in care actorii sunt angajatii companiei.

Citeste si:
Porsche Leasing Romania se apropie de un volum finantat de 3 MLD. euro
La 20 de ani de la intrarea...

Parte a BNP Paribas, grupul Arval a fost fondat in 1989 si a devenit in timp o companie de referinta in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto, fiind lider pe piata leasingului operational in mai multe tari din Europa, inclusiv Franta si Italia. In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 25 de subsidiare, 4.000 de angajati si o larga retea de parteneriate in alte 14 tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si