Compania se asteapta ca cele mai vandute modele sa fie CR-V si Civic si spera ca livrarile la motociclete sa se dubleze, de la 35 la 70 de unitati.

Livrarile vor creste in acest datorita lansarii unor modele noi, dupa cum a declarat Florin Nita, director de planificare la Honda Trading Romania.

Compania a anuntat joi ca modelul CR-V este disponibil in Romania din octombrie cu noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC si cu un consum mixt de 4,5 litri/ 100 km. Pretul de vanzare pleaca de la 21.690 euro fara TVA, pentru echiparea Confort.

SUV-ul este comercializat in peste 160 de tari. De la lansarea din 1995, au fost vandute peste cinci milioane de bucati la nivel mondial.

Citeste si:

Honda Trading Romania a vandut 220 de masini din cea de-a patra generatie, de la lansarea de anul trecut, iar pentru 2014 vizeaza livrarea a 320 de unitati, cu o pondere semnificativa pentru modelul CR-V.

In prima parte a anului viitor va fi lansat si modelul Civic Tourer. Importatorul comercializeaza cinci modele principale de masini, printr-o retea de 17 dealeri la nivel national.

Compania a anuntat ca din noiembrie va deveni operational un nou dealer Honda, operat independent - Honda Nord, amplasat in zona Pipera, din nordul Capitalei. Showroom-ul va comercializa automobile si motociclete Honda, piese de schimb si accesorii.

Pana in 2016, noul dealer isi propune sa comercializeze 600 de automobile si 200 de motociclete Honda.