Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe Carlos Ghosn, director general al Aliantei Renault-Nissan, acesta informandu-l pe seful statului ca uzina din Pitesti a avut o productie-record de 343.000 de autovehicule in 2013, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, Carlos Ghosn i-a prezentat presedintelui Traian Basescu planurile de dezvoltare ale companiei pentru anii urmatori, care vizeaza, mentinerea activitatii uzinei Dacia de la Pitesti, cel putin la nivelul actual.

De asemenea, Ghosn l-a informat pe seful statului despre obtinerea, la uzina din Pitesti, a unei productii-record de 343.000 de autovehicule in acest an si i-a adresat multumiri presedintelui Traian Basescu pentru sprijinul constant oferit inclusiv in perioada de criza.

Totodata, Carlos Ghosn a dat asigurari ca planul de afaceri al companiei Renault pentru perioada urmatoare prevede ca dezvoltarea productiei in Tanger (Regatul Maroc) si Togliatti (Federatia Rusa) sa nu afecteze productia in uzina de la Pitesti, dar ca o crestere viitoare a activitatii acestor unitati de productie va depinde, in mare masura, de evolutia competitivitatii si productivitatii acestora, se mai arata in comunicatul de presa.

La finalul convorbirilor, presedintele i-a inmanat directorului Renault-Nissan, Carlos Ghosn decoratia acordata, Ordinul National „Steaua Romaniei” - in grad de Comandor, in semn de inalta apreciere pentru contributia determinanta in eficientizarea industriei de automobile din tara noastra.

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, caruia i-a conferit Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Comandor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri