New Kopel Romania, companie specializata in leasing operational si inchieri auto, are o noua echipa de management. Bas Hoekstra este noul CEO al companiei, iar Tal Lahav s-a alaturat grupului in pozitia de CFO.

Bas Hoekstra are experienta in industria europeana de leasing. Dupa absolvirea Universitatii din Amsterdam s-a alaturat unei echipe de management a unei banci americane pentru o inititiva de preluare de active. La mijlocul anilor ’90 a intrat in grupul londonez GE Capital, unde a ocupat diferite functii de management in vanzari si de dezvoltare a afacerilor la nivel regional si european.

Cinci ani mai tarziu, s-a angajat la ING Lease, unde s-a ocupat de construirea, la nivel european, a departamentelor de finantare pentru clienti si a pus bazele companiei din Romania, unde a locuit timp de 7 ani. Urmatorii doi ani i-a petrecut ca Managing Director al ING Lease Holding in Olanda. Din 2010, Hoekstra a devenit, pentru un an, presedinte al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania.

Dupa ce a absolvit Universitatea Adelphi din New York, Tal Lahav a intrat in structura KPMG unde s-a implicat in proiecte internationale, iar din 2007 a inceput sa lucreze ca Senior Manager in sediul companiei din Bucuresti in activitatile de bugetare, colectare si structuri de angajati pentru pentru clienti din retail, constructii, inginerie, infrastructura, real estate si automotive.

Tal Lahav este certificat CPA (US Certified Public Accountant) si este membru al Corpului Expertilor Contabilli si Contabililor Autorizati din Romania ( CECCAR) si, de asemenea, al Institutului American de Contabili Autorizati (American Institute of Certified Public Accountants).

In acelasi timp, CEO-ul grupului, Dudy Perry, devine din octombrie presedinte al New Kopel Romania, dupa 9 ani de activitate in companie. Perry s-a alaturat Grupului Shlomo – New Kopel Group Israel in 1996 ca CEO, punand bazele unei noi companii de leasing. In 2005 s-a mutat in Romania, iar ca CEO al New Kopel Romania a condus implementarea activitatilor de leasing operational si rent a car si a pus bazele AAA Auto New Kopel, unul dintre cei mai importanti dealeri de automobile rulate din tara. In 2010, Dudy Perry a cumparat dealerul auto Opel Union Motors.

Grupul New Kopel, companie cu activitate in domeniul leasingului operational si inchirierilor auto in Romania, este un centru integrat de afaceri pentru clientii din piata auto si cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia - Renault) si AAA New Kopel (dealer de autovehicule rulate).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri