Business Development Team (BDT), unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala de retail auto, a deschis cel de-al doilea showroom Mazda in Calea Grivitei din Bucuresti.

Pe o suprafata de 250 mp, clientii au posibilitatea sa cunoasca modelele brand-ului nipon.

“Inca din 1999, inainte de a avea o prezenta oficiala a marcii in Romania, BDT a ales sa comercializeze si sa serviceze aceasta marca. Incepand cu 2007, cand Mazda a venit in Romania, am deschis si primul complex service si showroom dedicat exclusiv marcii”, a declarat Stefan Simion, directorul general al Grupului BDT.

Infiintata in 1999, Business Development Team este distribuitor si reparator autorizat Ford si Mazda in Bucuresti, dar si dealer auto multimarca de automobile premium prin Carlex.

BDT detine si BDT Rent a car, BDT Asig si BDT Auto Rulate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri