Cati bani ajung din acciza de combustil in constructia de autostrazi

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in fata grupurilor parlamentare USL, ca anual va fi alocata constructiei de autostrazi o suma cuprinsa intre 750 de milioane si un miliard de euro. Parlamentul si Guvernul urmeaza sa decida in fiecare an in ce directie aloca aceasta resursa suplimentara, scrie Mediafax.

"Vom avea intre 750 de milioane si un miliard de euro anual din acciza la combustibil pentru constructia de autostrazi. Parlamentul si Guvernul urmeaza sa decida in fiecare an in ce directie aloca aceasta resursa suplimentara", a spus Ponta.

El a precizat ca fondurile de la bugetul de stat pot asigura in fiecare an tot intre 750 de milioane si un miliard de euro pentru constructia de autostrazi, fonduri pe care Guvernul si Parlamentul le aproba in buget.

Ponta le-a propus parlamentarilor USL sa elaboreze un proiect de lege privind strategia de constructie a autostrazilor, care sa fie votat de Parlament si care sa ramana ca obligatie pentru viitoarele Guverne sa continue proiectele incepute.

Citeste si:
Cine deschide lista candidaților desemnați de Pro România, la...
Cine deschide lista...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri