Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari pe piata romaneasca, a lansat in decembrie modelul 458 Speciale 605 CP (foto 2) la un pret de 190.000 euro fara TVA si a anuntat ca va livra anul viitor cel mai scump model Ferrari, un exemplar hibrid LaFerrari 963 CP, care face parte dintr-o editie limitata la 499 de unitati.

“LaFerrari este singura masina care nu se configureaza in showroom, ci la Maranello, pentru ca trebuie sa i se ia masura clientului. Vine volanul spre sofer, scaunul este fix. Este cel mai scump exemplar, doar unul a fost alocat Romaniei din cele 499 de unitati. Masina o vom livra anul viitor si are un pret de peste un milion de euro fara TVA. Contractul a fost semnat la inceputul anului”, a declarat Camelia Bazac, CEO Forza Rossa.

Anul acesta cele mai scumpe modele au fost F12 Berlinetta, care au avut un pret de 300.000 euro fara TVA.

Forza Rossa a epuizat cota de 35 de masini alocate Romaniei anul acesta, iar pana in prezent a livrat 28 de masini.

Cifra de afaceri Forza Rossa va creste anul acesta cu 5% fata de anul trecut, la 8 milioane de euro.

Compania a lansat in decembrie noul model 458 Speciale pentru care are doua comenzi. 458 Speciale are cel mai puternic motor V8 de 605 CP si accelereaza pana la 100 km/h in 3 secunde.

Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale modelului 458 Speciale este sistemul Side Slip Angle Control (SSC), care faciliteaza controlul masinii la limita.

458 Speciale va fi echipat cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) si este reprezentantul oficial si exclusiv al marcilor Ferrai si Lotus. Grupul Forzza Rossa, care deruleaza activitati si in afara Romaniei, estimeaza afaceri de 12 milioane euro la nivelul acestui an, potrivit sursei citate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri