Skoda va lansa peste doi ani Fabia R 5, urmasul Fabia Super 2000, care va lua startul in competitiile internationale de raliu.

“Noua masina de raliu R 5 va fi echipata cu un motor turbo de 1,6 litri, conform regulamentelor FIA. Aceasta este o schimbare importanta in comparatie cu actualul motor de doi litri, aspirat natural. Categoria R5 ia locul fostei clase Super 2000. Astfel vom putea continua sa concuram cu succes in campionatele internationale si vom putea sa continuam programul destinat clientilor. Intrarea in clasa R5 este un pas logic pentru Skoda. Asa cum stau lucrurile, presupunem ca noua masina va fi omologata pana la mijlocul anului 2015”, a declarat Michal Hrabanek, directorul Skoda Motorsport.

Skoda isi va continua si in 2014 programul din motorsport, cu modelul care a trecut deja testul timpului, Fabia Super 2000.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri