Sony a lansat in Romania in acelasi moment cu lansarea mondiala, cel mai recent titlu al francizei Gran Turismo, GT6, disponibil in mod exclusiv pe platforma PlayStation, in care va fi disponibil de anul viitor si noul BMW M4 Coupe.

Noul autoturism, ce pana acum a fost prezentat sub forma de concept sau sub forma camuflata, va deveni disponibil datorita colaborarii cu Polyphony Digital.

GT6 incorporeaza un motor fizic care reda in mod veridic experienta de sofat, o colectie de peste 1.200 de autoturisme si 37 de piste de curse, inclusiv sapte noi amplasamente celebre precum Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia si Ascari Race Resort din Spania.

Gran Turismo 6 este disponibil din decembrie pe piata romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri