13 Decembrie 2013

VIDEO: Noile modele BMW M3 Sedan si M4 Coupe, gata de actiune



BMW se pregateste de lansarea noilor modele M3 Sedan si M4 Coupe, care depasesc performantele precedentului M3 cu aproximativ 40%, in timp ce consumul de combustibil si emisiile au scazut cu 25%.

Motorul, cu sase cilindri dispusi in linie si tehnologie M TwinPower Turbo, produce o putere maxima de 431 CP si are un cuplu maxim de 550 Nm.

Atat BMW M3 Sedan, cat si BMW M4 Coupe realizeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde folosindu-se de transmisia optionala M cu dublu ambreiaj, cu sapte trepte (4,3 secunde pentru cutia manuala).

Viteza maxima este de 250 km/h (limitata electronic), respectiv de 280 km/h daca este comandat optional M Driver Package.

Greutatea a fost redusa cu aproape 80 de kilograme in comparatie cu modelul anterior cu aceeasi echipare. BMW M4 Coupe are o masa proprie de 1.497 de kilograme, materiale ultrausoare, precum plastic ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) si aluminiu, pentru o serie de componente ale sasiului si caroseriei. Astfel, ambele modele sunt echipate cu acoperis din carbon.



Citeste si