Grupo Antolin din Spania, care produce la Sibiu corpuri de iluminat pentru autovehicule, isi va extinde in acest an operatiunile din Romania printr-o investitie greenfield, ridicand o noua fabrica de 13.000 metri patrati in apropierea unitatii existente, informeaza Mediafax.

Grupo Antolin-CML, divizia de corpuri de iluminat a companiei spaniole, anticipeaza ca noua unitate va fi operationala pana la sfarsitul acestui an, potrivit publicatiei de specialitate European Plastics News. Constructia fabricii a inceput deja in aceeasi zona industriala unde este amplasata unitatea existenta, in apropierea aeroportului Sibiu.

In cursul anului, Antolin vrea sa mute liniile de productie de la fabrica existenta, aflata intr-un spatiu inchiriat, catre noua unitate, majorand totodata capacitatea. Fabrica Antolin de la Sibiu are in prezent 357 de angajati si deserveste mai multi producatori auto.

Grupul spaniol a preluat fabrica de la Sibiu in anul 2011, cand a cumparat producatorul francez de corpuri de iluminat pentru automobile CML Innovative Technologies. Potrivit datelor raportate catre Ministerul Finantelor, CML Innovative Technologies Sibiu a avut in 2012 afaceri de 14,8 milioane lei si un profit de 646.000 lei, cu 163 de angajati. Activitatea unitatii a fost extinsa in cursul anului trecut.

Un al doilea medic care facea...
Citeste si: Un al doilea medic care facea garzi, mort in ultimele opt zile


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Franta, Germania si Spania vor sa construiasca un avion "invizibil"