Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a cerut transportatorilor inzapeziti, carora le expira rovigneta, sa faca prin orice mijloace dovada ca au ramas blocati, pentru a evita sa fie amendati, vicepremierul Liviu Dragnea atragandu-i insa atentia ca nu poate cere asa ceva soferilor prinsi in nameti.

Directorul CNADNR a prezentat o astfel de solicitare duminica, la finalul comandamentului de iarna, convocat la Guvern sub conducerea vicepremierului Liviu Dragnea, scrie Mediafax.

"Pentru transportatori care sunt blocati in trafic, in parcari sau pe marginea drumului, si carora le expira rovigneta, ii rugam sa obtina prin orice metode o dovada ca au fost prinsi acolo, locul in care au fost, in cazul in care le vine amenda dupa aceea sa...", a cerut directorul CNADNR, dar a fost imediat intrerupt de vicepremierul Dragnea.

"Nu puteti sa propuneti asa ceva, domnul director, sa mearga oamenii sa isi faca dovada", a spus Dragnea, care a cerut prefectilor ca in astfel de situatii sa intocmeasca toate formalitatile si sa le transmita CNDANR.

Intrebat ulterior de jurnalisti cum poate sa faca o astfel de propunere aberanta, Narcis Neaga a aratat ca nu cere soferilor sa mearga undeva sa cumpere rovigneta, avand in vedere ca aceasta poate fi achizitionata prin telefon, iar singura lui preocupare este ca ei sa nu fie amendati.

"M-am gandit la o varianta ca ei sa nu fie supusi ulterior unei penalitati pe care nu o merita, a fost o propunere avand in vedere ca se poate cumpara rovigneta si cu telefonul mobil", a declarat Neaga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri