Hyundai Intrado, un concept SUV care va fi prezentat la Geneva

Hyundai Motor a dezvaluit conceptul Intrado, programat pentru a fi dezvaluit publicului larg in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2014.

Denumirea, materialele si tehnologiile utilizate au avut ca sursa de inspiratie domeniul aeronautic. Exteriorul Intrado reprezinta o interpretare inovativa a conceptului “fluidic sculpture”, specific tuturor modelelor Hyundai.

Caroseria este realizata din otel foarte usor, fabricat in uzinele Hyundai Motor.

Intrado este propulsat de o noua generatie de motoare Hyundai cu tehnologie fuel cell, care utilizeaza un acumulator Li-ion de 36 kWh. Intrado are un timp de realimentare foarte scurt, o autonomie de pana la 600 de kilometri, iar apa este singurul produs secundar rezultat. Pe langa performantele imbunatatite, se remarca prin sportivitate si agilitate, datorita greutatii reduse si a eficientei grupului motopropulsor.

Intrado este primul autovehicul Hyundai proiectat sub conducerea lui Peter Schreyer, presedintele si directorul de design al Hyundai Motor Group, incepand din ianuarie 2013.

Citeste si:
Top 10 cele mai fiabile mașini la nivel european
Top 10 cele mai fiabile...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Conceput in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai Motor Europe, din Rüsselsheim, Germania, Intrado este rezultatul cooperarii dintre echipele Hyundai de design si de proiectare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri