Bavarezii sunt in plina ofensiva. Dupa ce anul trecut au surprins prin lansarea primului BMW 100% electric, i3, si si-au intregit gama cu Seria 2 Coupé si duetul M (M3 si M4), la cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva BMW etaleaza un "full" de premiere mondiale - Seria 2 Active Tourer, un automobil complet nou pentru clasa compacta.

Masina pune accent pe functionalitatea spatiului si dispune, contrar traditiei, de tractiune fata, Seria 4 Gran Coupé, un coupé in patru usi, nou pentru segmentul premium al clasei medii si versiunea reviziuita a celei de-a doua generatii a SUV-ului X3. Din pacate insa, mult asteptatul "popa", X4 sau baby-X6, cum i se mai spune, lipseste, fiind pastrat pentru o prezentare peste ocean.

Seria 4 Gran Coupé - Sportivitate utila

Noul coupé in patru usi de clasa medie este al treilea membru al gamei Seria 4 si imbina interesant sportivitatea si rafinamentul Seriei 4 coupé, cu spatiul si versatilitatea unei caroserii in 4 usi plus hayon cu deschidere larga. Masina este mai lunga, mai lata si mai dinamica decat orice gama anterioara din clasa medie. Cinci motoare puternice, rafinate si economice vor fi disponibile inca de la lansare, dezvoltand puteri cuprinse intre 143 CP (418d Gran Coupé) si 306 CP (BMW 435i Gran Coupé).

Citeste articolul integral pe A1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri