Policolor va reloca fabrica de vopsele pentru industria auto din bulevardul Theodor Pallady, in zona de est a Capitalei, pe o platforma industriala din vestul Bucurestiului, proiectul estimat la 6-8 milioane euro urmand sa fie finalizat pana in 2016.

Compania a inceput procedura de selectie a firmei de proiectare pentru viitoarea fabrica a diviziei de lacuri si vopsele auto (Klar Professional), data limita pentru primirea ofertelor fiind 7 aprilie, scrie Mediafax.

Conform informatiilor incluse in caietul de sarcini, noua unitate de productie va avea o capacitate de productie de 4.000 de tone/an, comparabila cu cea a fabricii actuale.

Policolor ofera solutii si produse structurate in patru categorii: Policolor Arhitectural (decorarea si finisarea casei), Deko Professional (constructii, amenajari si sisteme complete de termoizolatie), Klar Professional (refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (acoperiri industriale).

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie, in Romania si Bulgaria, si este controlata de fondul de investitii RC2.

Policolor are peste 20 de distribuitori in Romania, fiind prezent in peste 2.000 de magazine de retail traditional si in marile retele de bricolaj, avand totodata si sase magazine proprii.

EXIT Policolor: vanzare pe bucati, din 2014. Cum arata planul de business pana in 2018.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri