Bradul premium Lexus introduce in standard in autoturisme un router wi-fi cu trafic de date pentru o perioada de 1 an, in limita a 2 GB/luna.

Internetul este disponibil doar in Romania, nu si in roaming. “Faptul ca Lexus este primul jucator din piata premium care introduce wi-fi in echiparea standard este expresie a spiritului avangardist al marcii”, a declarat Anca Dumitrescu, senior brand manager Lexus in cadrul Toyota Romania.

Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru masina, alimentat la baterie, cu o dubla-antena ce asigura trafic la viteze ridicate, imbunatateste receptia semnalului si minimizeaza problemele efectului Doppler.

Prin intermediul sau se pot conecta simultan prin wireless la internet pana la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garantia oferita pentru acest dispozitiv original este de trei ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

Lexus a lansat in noiembrie in Romania, modelul GS 300h, echipat cu sistem de propulsie hybrid, cu un motor de 2.5 litri 223 CP, la un pret de 49.350 euro cu TVA.

Citeste si:
Romanii si Internetul: Doar 3% fac cursuri online, 60% social media
Cum au folosit romanii...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Parintii isi pot controla mai bine copiii care stau pe Facebook
Setari Cookie-uri