Pirelli Tyres Romania, filiala locala a producatorului de anvelope premium Pirelli, are un nou CEO de la 1 mai, pe Giuliano Menassi, care il inlocuieste pe Giuseppe Cangelosi, care va ocupa o noua functie manageriala in Pirelli APAC (Asia Pacific).

si Ayhan Guven au lucrat inca din anul 2005 la Pirelli Tyres Romania contribuind in mod semnificativ la demararea fabricii de la Slatina.

Menassi isi pastreaza si actuala pozitie de conducere din cadrul Grupului Pirelli, aceea de Manufacturing Senior Vice President. In pozitia de CEO va fi secondat de Ayhan Guven in calitate de Deputy Country Manager si Director Industrial Pirelli Tyres Romania.

Giuseppe Cangelosi a condus si dezvoltat cu succes in ultimii 5 ani toate activitatile Grupului Pirelli in Romania, dedicandu-se in mod special fabricii de anvelope din Slatina care in perioada mandatului sau si-a dublat numarul de angajati de la 1500 in 2009 la peste 3000 in anul 2014.

Pirelli detine in Romania o fabrica de cord metalic la Slatina. Grupul italian mai detine o fabrica de anvelope, tot la Slatina, si o uzina de filtre pentru motoare diesel la Bumbesti Jiu, judetul Gorj.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Strabag va construi sectorul de autostradă Târgu Mureş - Ungheni
Setari Cookie-uri