Pirelli Tyres Romania, filiala locala a producatorului de anvelope premium Pirelli, are un nou CEO de la 1 mai, pe Giuliano Menassi, care il inlocuieste pe Giuseppe Cangelosi, care va ocupa o noua functie manageriala in Pirelli APAC (Asia Pacific).

si Ayhan Guven au lucrat inca din anul 2005 la Pirelli Tyres Romania contribuind in mod semnificativ la demararea fabricii de la Slatina.

Menassi isi pastreaza si actuala pozitie de conducere din cadrul Grupului Pirelli, aceea de Manufacturing Senior Vice President. In pozitia de CEO va fi secondat de Ayhan Guven in calitate de Deputy Country Manager si Director Industrial Pirelli Tyres Romania.

Giuseppe Cangelosi a condus si dezvoltat cu succes in ultimii 5 ani toate activitatile Grupului Pirelli in Romania, dedicandu-se in mod special fabricii de anvelope din Slatina care in perioada mandatului sau si-a dublat numarul de angajati de la 1500 in 2009 la peste 3000 in anul 2014.

Pirelli detine in Romania o fabrica de cord metalic la Slatina. Grupul italian mai detine o fabrica de anvelope, tot la Slatina, si o uzina de filtre pentru motoare diesel la Bumbesti Jiu, judetul Gorj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri