Peste 200.000 de masini sunt considerate abandonate in Bucuresti, intrucat nu au mai circulat de multa vreme si ocupa locuri de parcare, considera Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al Sectorului 3.

"Sunt peste 200.000 de masini care nu circula in Bucuresti, dar pot fi gasite pe domeniul public cu prelate pe ele sau dezmembrate. Aceste masini nu se misca. Romanul avea Dacia lui veche in 1994 si s-a dus in Germania, si-a luat un BMW pe 600 de marci, a circulat cu ala vreo trei ani si dupa aia a aparut posibilitatea sa-si ia Cielo nou. Iar celelalte doua au fost lasate in parcare", a spus Dumitrascu, potrivit Mediafax.
El a afirmat ca masinile respective nu se misca si ocupa locuri de parcare, care ajung "clocitoare" sau adaposturi.
"Este o procedura europeana, frumoasa, cu identificarea la politie a proprietarului, dupa numar, cu somatie la 45 de zile, dupa care pui un afis prin care il instiintezi. Dupa care te trezesti cu cetateanul care vine c-o falca-n cer si cu una-n pamant si te intreaba ce ai cu masina lui, pentru ca vrea sa o duca la programul Rabla", a mai spus arhitectul.
Numarul de masini inmatriculate in Bucuresti este estimat la peste 1,1 milioane, iar in intreaga tara ajunge la 6 milioane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri