Prin oferta de lansare, pretul scade la 14.450 euro cu TVA (12.516 euro prin Programul de Innoire a Parcului Auto National 2014). Motorizarea pe benzina este EuroV si vine cu transmisie automata si manuala, ambele cu sase trepte de viteza.
Elantra facelift se diferentiaza de generatia anterioara printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata, bara de protectie fata, dar si prin remodelarea partii din spate. Desi ampatamentul modelului Elantra a ramas neschimbat, masurand 2700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spatiu, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).
Pentru o mai buna iluminare, Hyundai ofera un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar si proiectoare de ceata.
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 8 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.