BMW a pregatit noi motorizari si o transmisie steptronic, disponibile din iulie pentru gama de modele.

Variante suplimentare de motorizare si BMW xDrive vor putea fi comandate pentru BMW Seria 2 Coupé (M235i xDrive 326 CP, 228i 245 CP), BMW Seria 4 Cabriolet (420i, 435i 306 CP, 425d 218 CP, 430d 258 CP, 435d xDrive 313 CP, 430d xDrive 258 CP) si BMW Seria 4 Gran Coupé (420i xDrive 184 CP, 435i xDrive 306 CP).
Transmisia Steptronic cu opt trepte cu sistem de condus proactiv va fi disponibila pentru BMW Seria 1, BMW Seria 2, BMW Seria 3, BMW Seria 4 si BMW Seria 5.
La automobilele echipate cu un sistem de navigatie, sistemul de condus proactiv asigura ca momentul de schimbare a vitezelor este adaptat cu precizie la situatia de condus din acel moment, chiar si atunci cand sistemul de navigatie nu este activ.
Proactive Driving Assistant (asistarea condusului proactiv) lucreaza in tandem cu sistemul de navigatie pentru a recunoaste situatiile de drum. Daca automobilul se apropie de un sens giratoriu sau un viraj, de exemplu, transmisia retrogradeaza automat in cea mai potrivita treapta, utilizand optim frana de motor. Ulterior, sistemul schimba din nou in treapta optima pentru accelerare la iesirea din viraj. Mai mult, schimbarile inutile de viteza sunt evitate prin interactiunea inteligenta cu sistemul de navigatie. Managementul foloseste datele sistemului GSP si tine cont de viteza si modul de condus selectat pentru un selectarea ideala a treptei de viteze.
BMW M3 si BMW M4 pot fi comandate in culori Azurite Black metalizat, Pyrite Brown metalizat, Tansanite Blue metalizat si Moonstone metalizat.
M3 Sedan poate fi livrat cu decoratiuni BMW Individual din piele Merino cu granulatie fina sau cu piele BMW Individual cu cusaturi contrastante in culori Shakir Orange, Blue, Yellow sau Silverstone si cu panoul de bord BMW Individual imbracat in piele.
Optiuni suplimentare BMW Individual vor fi disponibile din aceasta vara si pentru noul BMW X5. Acestea includ doua culori BMW Individual noi pentru exterior - Pearl Silver metalizat si Azurite Black metalizat -, trei culori suplimentare pentru tapiteria BMW Individual cu piele Merino cu granulatie fina si decoratiunile BMW Individual cu lemn nobil in nuanta Ash Volcano Brown.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri