Un tren cu piese auto ale Renault Romania a deraiat langa Moscova

Un tren marfar a fost implicat intr-un accidentul feroviar produs in apropiere de Moscova, ceea ce a facut ca 16 vagoane sa deraieze din cauza unei defectiuni a liniei. Trenul efectua curse pe ruta Romania-Ucraina-Rusia si transporta piese ale filialei Renault Romania, afirma surse citate de agentia Interfax.

"Confirmam informatiile despre deraierea unui tren care se indrepta spre fabrica Renault din Moscova. Este prea devreme sa vorbim despre ce masuri vom lua si urmarim situatia", au declarat reprezentantii Directiei de Comunicare a Dacia Renault pentru wall-street.ro.

Potrivit surselor citate de Interfax, trenul marfar se numeste "Romania", este gestionat de compania publica ucraineana Liski si circula cu regularitate pe ruta Romania-Ucraina-Rusia. Conform Interfax, trenul marfar transporta piese ale filialei Renault Romania, potrivit Mediafax.

Trenul de marfa a intrat in coliziune cu o garnitura feroviara de pasageri in zona Naro-Fominsk - Bokasovo, in apropiere de Moscova. "Saisprezece vagoane ale Trenului marfar 1484 au deraiat din cauza unei defectiuni a liniei, lovind din lateral un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chisinau", a comunicat Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova, citat de RIA Novosti. Bilantul preliminar al accidentului feroviar este de cel putin 9 morti si 45 de raniti.

Citeste si:
Redresare: Centura feroviară a Capitalei, trenul și metroul din Cluj
Redresarea infrastructurii:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului
Sursa foto: Tren deraiat/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri