Cargus, una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania, a lansat o aplicatie pentru mobil pentru iOS, Android si Windows.

Aplicatia Cargus poate fi folosita si ca localizator pentru centrele de expediere Ship & Go, unde clientilor le sunt disponibile produse de curierat in premiera, precum Cargus Express Box, Cargus Collect si Cargus AM.

Aplicatia va simplifica si relatia dintre client si Contact Center-ul Cargus prin trei variante de dialog: Click to mail, Click to chat si Click to call.

Cargus International este una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Fondata in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizeaza singura retea nationala de centre si depozite si o flota de peste 900 de vehicule de curierat.

Cargus are peste 1.500 de angajati si a avut vanzari de peste 25,7 de milioane de euro in 2013.

Citeste si:
2 din 3 angajați părinți au observat stări de frustrare și...
Sondaj Undelucram.ro: 2 din 3...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri