Meridian Auto, concesiune bimarca Dacia-Renault, vrea sa deschida anul acesta in nordul Capitalei un complex auto integrat in urma unei investitii de aproape 5 milioane euro, potrivit lui Catalin Boteanu, directorul executiv al Meridian Vest.

“Am inceput constructia unui complex auto in nordul Capitalei, care va fi gata in cateva luni. Investitia se ridica la 4,5-5 milioane de euro”, a declarat Boteanu, la evenimentul de prezentare a noului concept de showroom Dacia Meridian Vest.

Meridian detine in Capitala trei showroom-uri, in vestul, estul si sudul orasului. Meridian Vest se asteapta anul acesta la vanzari de 1.050 de unitati Dacia si 250 Renault.

Pana la finalul anului 2015, Dacia vrea ca intreaga retea de 80 de showroom-uri din Romania sa fie modernizata. La nivel global, Dacia are peste 1.300 de showroom-uri, dintre care 824 sunt in Europa.

In primele patru luni, Dacia a inregistrat pe piata romaneasca vanzari de peste 7.500 de masini, potrivit lui Thomas Dubruel, director comercial al Dacia si Renault Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri