Hyundai Grand Santa Fe, SUV-ul cu ampatament extins si 7 locuri, este disponibil incepand cu data curenta, in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania.

Lansat pentru prima data pe continentul american, Grand Santa Fe beneficiaza de o varianta dedicata pentru piata din Europa. Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate.

Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm) decat Santa Fe, avand la baza un ampatament extins (+100 mm) si beneficiaza de un spatiu de depozitare de 607 litri - cel mai mare din clasa.

Modelul vine cu un motor diesel de 2.2 litri 197 CP, transmisie automata cu sase trepte, ce dezvolta un cuplu maxim de 436 Nm/ 1800 – 2500 rpm. Pretul de lista este de 47.700 euro cu TVA, iar prin Remat este de 43.700 euro cu TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri