16 Iulie 2014

VW sarbatoreste victoria Germaniei la Cupa Mondiala cu un spot inedit



Departamentul de marketing Volkswagen a lansat un clip pentru a sarbatori triumful Germaniei la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia impotriva Argentinei.

Folosind 22 de exemplare virtuale Golf GTI, VW a recreat momentul in care Mario Gotze a marcat singurul gol din finala Cupei Mondiale 2014 in a doua parte a prelungirilor, cu doar sapte minute inainte de fluierul arbitrului Estadio Maracana, scrie worldcarfans.com.

Volkswagen Golf GTI are un motor turbo de 2.0 litri ce produce 220 CP, in versiunea standard si 230 CP in derivatul de performanta. Ambele vin cu o transmisie manuala cu 6 trepte sau optional cu transmisie automata cu 6 viteze cu dublu-ambreiaj. Golf GTI 230 CP atinge 100 km/h in 6,4 secunde, iar cel de 220 CP in 6,5 secunde. Ambele ating o viteza maxima de 250 km/h.

Reprezentativa Germaniei a castigat Cupa Mondiala pentru a patra oara in istorie, in urma victoriei de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, obtinuta dupa prelungiri, scor 1-0, in fata selectionatei Argentinei.



Citeste si