Volvo Buses a semnat un parteneriat cu ABB, companie care va furniza incarcatoare rapide automate pentru autobuze electrice hibride sau complet electrice, scrie online.wsj.com.

Pe acoperisul autobuzului va fi un sistem ACS care se va conecta cu incarcatorul rapid la statiile de incarcare cat timp pasagerii urca. Primele autobuze Volvo hibride vor face parte din sistemul de transport public din Luxemburg. Pana in 2015, se doreste ca 12 autobuze electrice hibrid sa fie operate de Sales-Lentz.

Autobuzele electrice hibride Volvo vor reduce consumul de energie cu 60% comparativ cu un autobuz diesel conventional. Lansarea oficiala va fi in cadrul expozitiei IAA de la Hanovra, in Germania, in septembrie.

Primele autobuze Volvo complet electrice vor fi lansate in iunie 2015, in cadrul proiectului de energie electrica din Gothenburg, Suedia. Modelele Volvo hibride au fost lansate in 2009, in prezent peste 1.600 de unitati circula in 21 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri