Circulatia rutiera este blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

In judetul Valcea, circulatia este in continuare intrerupta pe DN65C, in zona Maldaresti, iar pe DN7A Brezoi - Voineasa, traficul a fost permis pentru scurt timp, pe un fir, in zona Malaia, insa drumul ramane inchis. In orasul Calimanesti, inca se curata partea carosabila, iar traficul rutier se desfasoara pe centura ocolitoare, respectiv DN7CC, se arata intr-un comunicat de presa al Centrului Infotrafic, scrie Mediafax.

In judetul Hunedoara, este blocata circulatia pe DN7A, in zona orasului Petrila, intre kilometrii 96 si 105. In judetul Arges, traficul rutier este inchis pe DN67B Pitesti - Dragasani, in zona Vedea, unde un podet a fost afectat de viitura. Un alt pod a fost avariat in urma cu doua luni, la intrarea in localitatea Poiana Lacului dinspre Pitesti, la kilometrul 175+900.

De asemenea, pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, din cauza unei alunecari de teren produse in zona Dedulesti. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt: DN64 Ramnicu Valcea - Ganeasa, DN65 Ganeasa - Slatina -Pitesti, DN1 Vestem - Brasov, DN1A Brasov - Ploiesti - Bucuresti.

Circulatia feroviara este in continuare intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges, in zona localitatii argesene Borlesti, dupa ce un tren a deraiat marti, in jurul orei 16.50, din cauza unei viituri.

Citeste si:
"Drumul regelui" a fost redeschis circulației rutiere
Transalpina a fost redeschisă...

Hidrologii au extins codul rosu de inundatii pe raurile Vedea si Cotmeana, in judetele Olt, Teleorman si Arges, avertizarea fiind valabila pana joi, la ora 08.00. Raurile Gilort, in amonte de statia hidrologica Targu Carbunesti (judetul Gorj), Lotru (judetul Valcea), Oltet si afluentul sau Cerna (judetele Gorj, Valcea si Olt) au fost sub avertizare cod rosu de inundatii de marti, ora 23.00, pana miercuri, la ora 09.00.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri