Dezvoltat pe o noua platforma, modelul Hyundai i20 dispune de un ampatament de 2570 mm – cu 45 mm mai lung fata de predecesorul sau si un portbagaj de 326 litri. Noul model primeste si un plafon panoramic, camera video pentru marsarier si luminile cu tehnologie LED, atat pentru blocurile optice fata, cat si spate.

Echipa de designeri a oferit partii frontale a modelului, un aspect indraznet, cu grila hexagonala cromata pozitionata mai jos, atat din ratiuni estetice, cat si tehnice. O grila orizontala, ingusta uneste cele doua blocuri optice, care includ proiectoare cu functie dubla: lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED. O grila inferioara inglobeaza proiectoarele de ceata si conferta un aspect unic modelului.

Caroseria cu o lungime de 4035 mm dispune in lateral de o linie continua de la un capat la altul al autovehicului, de muchii sculptate pe partile laterale precum si de un bandou in zona inferioara a portierelor. In spate, stalpul C al noii generatii i20 este negru, cu finisaj lucios, care ofera senzatia unui acoperis plutitor. Lampile sunt conturate in jurul aripilor spate si haionului, iar luminile cu tehnologie LED sunt dispuse in forma de bumerang.

Citeste si:

Spotul pentru noua generatie I20 este filmat in Bucuresti.