MINI a anuntat preturile pentru Romania ale modelului cu 5 usi

MINI lanseaza in Romania spre finalul anului noul model hatchback cu cinci usi (Cooper), cu o caroserie mai lunga cu 16 cm decat varianta cu trei usi, la un pret de pornire 21.800 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,5 litri benzina 136 CP.

Hatchback-ul cu 3 usi MINI Cooper cu propulsorul de 1,5 litri benzina 136 CP are un pret de 20.890 euro cu TVA. Versiunea cu 3 usi are si doua motorizari mai ieftine, MINI One cu un motor de 1,2 litri 75 CP (16.900 euro cu TVA) si 102 CP (18.300 euro cu TVA).

MINI hatch cinci usi vine cu patru motorizari cu tehnologie TwinPower Turbo, 1,5 litri 136 CP pe benzina cu trei cilindri, 2 litri 192 CP (26.400 euro cu TVA) benzina cu patru cilindri si doua propulsoare diesel 1,5 litri 116 CP (23.560 euro cu TVA) si 2 litri 170 CP (27.900 euro).

Noul MINI cu 5 usi vine cu un computer de bord cu monitor de 22,35 cm, dispus in instrumentul central, precum si de MINI Controller cu suprafata tactila. Optional, un inel LED luminos pentru instrumentul central ofera indicii vizaule pentru diverse situatii de condus, precum si numeroase functii activate de conducator (precum turatie, senzori de parcare, operare volum sau clima, informatii navigatie, modul de condus, conectare bluetooth etc.).

Alte echipamente disponibile includ faruri LED, proiectoare LED de ceata, lumini ambientale si functia Acces confort (usile se pot incuia si descuia din exterior fara utilizarea directa a cheii). Gama de sisteme optionale include si Head-Up Display, care se extinde deasupra coloanei de directie. MINI cu cinci usi dispune si de Driving Assistant, tempomat activ bazat pe camera video, avertizare de coliziune si de pietoni cu functie initiala de franare, asistare a fazei lungi, detectare a indicatoarelor rutiere, Parking Assistant si camera pentru mers inapoi. Portbagajul este mai mare cu 67 de litri decat noul MINI cu trei usi, volumul total fiind de 278 de litri.

Citeste si:
Mini Electric va fi prezentat oficial in luna septembrie
Mini Electric va fi prezentat...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri