Traficul va fi restrictionat in mai multe zone centrale ale Capitalei, incepand de vineri pana duminica, pentru diverse evenimente, de la The Color Run la o procesiune religioasa, informeaza Brigada Rutiera.

Trafic restrictionat vineri - sambata

Sambata, de la ora 19.00, va avea loc lansarea brand-ului T-Mobile, in Piata "George Enescu" din Capitala. Traficul rutier va fi restrictionat de vineri, incepand cu ora 6.00 pana duminica, la ora 20.00, pe str. Franklin, perimetrul cuprins intre Calea Victoriei si str. N. Golescu, permitandu-se accesul in parcarea Hilton, potrivit Mediafax.

Sambata, intre orele 16.00-23.00, traficul va fi restrictionat si pe str. C.A. Rosetti, intre Calea Victoriei si str. N. Golescu, precum si pe Calea Victoriei, intre str. Stirbei Voda si str. Dem. I. Dobrescu. Cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania, sambata va fi restrictionata circulatia rutiera pe str. Izvor intre bd. B.P. Hasdeu si Calea 13 Septembrie, pe Calea 13 Septembrie, intre P-ta Arsenalului si Sos Panduri, precum si pe strazile care acced in acestea, in intervalul orar 9.30 - 12.00, pentru desfasurarea ceremoniei de depunere de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor Pompieri.

Rutele ocolitoare indicate sunt: Piata Unirii - Splaiul Independentei - Piata Operei - str. Elefterie - str. D. Bagdasar - sos. Panduri - Calea 13 Septembrie si bd. Unirii - bd. Libertatii - bd. George Cosbuc - bd. Tudor Vladimirescu - sos. Panduri sau Calea 13 Septembrie. Tot sambata, intre orele 10.00 si 15.30, va avea loc cursa The Color Run pe Soseaua Kiseleff, carosabilul fiind ocupat intre orele 10.00 si 12.00 intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei. Mai tarziu, intre orele 17.00 si 18.00, Asociatia Green Revolution va organiza un tur ciclist, pe urmatorul traseu: Parc Izvor - Pod Hasdeu - Splaiul Independentei - Pod Grozavesti si retur. Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie.

Sambata seara, Arhiepiscopia Bucurestilor va organiza o procesiune religioasa pe urmatorul traseu: de la Biserica Sf. Vasile cel Mare pana in Parcul Nicolae Iorga, cu deplasare pe Calea Victoriei, in intervalul 19.00 - 19.30, si de la Parcul Nicolae Iorga, pana la Biserica Sf. Vasile cel Mare, cu deplasare pe Calea Victoriei, in intervalul 21.15 - 21.30.

Circulatie restrictionata duminica

Duminica, pe Calea 13 Septembrie si bd. Libertatii, va avea loc Red Bull Soapbox Race, un eveniment constand in demonstratii de constructii artizanale pe roti nepropulsate. Traficul rutier va fi restrictionat astfel: intre orele 00.00 - 22.00 pe Calea 13 Septembrie pe ambele sensuri de circulatie intre Piata Arsenalului si bd. Libertatii, precum si pe str. Uranus, intre str. Sirenelor si Calea 13 Septembrie, iar intre orele 07.00 - 19.00 pe bd. Libertatii pe ambele sensuri de circulatie, intre Rond Cosbuc si bd. Natiunile Unite.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor auto ca in intervalele mentionate sa evite deplasarea in zonele respective, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri