Dumagas Transport, companie de transport si logistica din Romania, detinuta de Bancroft Private Equity, si-a deschis birou la Istanbul la finalul trimestrului trei din 2014.

In urma unei infuzii de capital, compania si-a regandit strategia de la nivel national la unul regional, a facut investitii si a operat modificari in fluxurile operationale pentru a sustine o dezvoltare durabila.

Din luna octombrie, 60 de noi camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz vor completa cele 415 unitati proprii de transport, in urma unei investitii de 4,8 milioane euro. Compania a angajat anul acesta inca 80 de persoane, echipa Dumagas ajungand la 650 de persoane.

“Peste 32.000 de ore de training sunt bugetate anual pentru pregatirea personalului. Investitiile vor fi directionate si catre achizitia de soft-uri performante de urmarire a camioanelor. Valoarea acestor investitii pentru eficientizarea activitatii de transport rutier vor continua intr-un ritm sustinut in urmatorii 3 ani prin reinnoirea si marirea flotei de camioane”, a declarat Mircea Vlah, numit director general anul acesta.

Conform studiilor recente piata poate fi caracterizata de dinamism in acest an, cu o evolutie asemanatoare celei din 2013, cand per ansamblu firmele de transport rutier de marfuri au obtinut o cifra de afaceri totala de 26,6 miliarde lei, in crestere cu 8% fata de 2012. (studiu Coface – septembrie 2014).

Citeste si:
Alegerile din Istanbul, reluate dupa ce partidul lui Erdogan a pierdut
Alegerile municipale din...

Dumagas executa peste 65.000 de transporturi anual, cu o capacitate totala de peste 800.000 de tone/an, pentru clienti din numeroase industrii: FMCG, retail, auto, constructii, mobila si prelucrarea lemnului, productia si prelucrarea metalului. Cele mai frecvente destinatii sunt Turcia, Germania, Italia, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria.

Dumagas Transport activeaza din 1996 avand o experienta de peste 18 ani in furnizarea de solutii de transport, logistica, depozitare si distributie. Compania este detinuta de fondul de investitii Bancroft Private Equity cu o participatie de 100%. Dumagas are in prezent o flota de 415 camioane cu prelata, dube frigorifice, transportoare de masini, cisterne alimentare si cisterne pentru transport GPL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Testul lui Erdogan: Locuitorii din Istanbul isi aleg din nou primarul