Mercedes-Benz, vanzari record de 1,41 milioane automobile

Mercedes-Benz, divizie a grupului german Daimler, si-a crescut vanzarile cu 11% in primele zece luni ale anului, la un nivel record de 1,41 de milioane de automobile, sustinute de un avans de 12% al brandului Mercedes, la 1,34 milioane de unitati, relateaza Automotive News.

In cazul brandului Smart, livrarile au scazut cu 13%, la 72.041 automobile. In luna octombrie, vanzarile Mercedes-Benz au avansat cu 8%, la 146.112 automobile, de asemenea un nivel record, mai ales datorita livrarilor pe piata chineza, potrivit unui comunicat al Daimler.

Directorul de marketing si vanzari al Mercedes, Ola Kaellenius, a remarcat cererea mare pentru noile modele station wagon clasa C si coupe clasa S.

Vanzarile brandului Mercedes au urcat cu 12% in octombrie, la 140.941 de unitati, in timp ce livrarile Smart au coborat cu 40%, la 5.171 de unitati, cumparatorii asteptand noua generatie a modelului ForTwo, scrie Mediafax.

Livrarile Mercedes-Benz au avansat luna trecuta cu 33% in China si cu 10% in Europa, compensand un declin de 5% in Statele Unite.

Citeste si:
Mercedes-Benz oferă o stație de încărcare la achiziționarea...
Mercedes-Benz România oferă o...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri