Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, organizeaza pentru prima data Black Friday pe 21 noiembrie, intre orele 7.00 si 18.00.

Romanii pot intra pe platforma blackfriday.autovit.ro unde vor gasi autoturisme noi si second hand cu reduceri substantiale. La acest proiect vor participa dealeri auto din toata tara oferind discounturi de pana la 15.000 de euro, in functie de segmentul din care face parte modelul auto.

“Ne-am propus sa organizam o campanie de Black Friday.Clientii vor avea la indemana oferte din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, a declarat Mihai Cune, Business Manager la Autovit.ro.

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro, Autovit.ro pune la dispozitia cumparatorilor de autoturisme toate instrumentele necesare, astfel incat acestia sa isi poata alege cele mai potrivite masini la cele mai bune preturi. Clientii pot contacta dealerul prin telefon sau email pentru rezervarea masinii in baza unor conditii stabilite de fiecare dealer. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru achizitia unui autoturism.

“Ne-am pregatit intensiv pentru Black Friday, astfel incat sa facem fata oricaror suprasolicitari tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructura IT care sa sustina volume foarte mari de trafic pe care le asteptam in baza ofertelor promotionale, dar si a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunturi auto din Romania”, mai spune Mihai Cune.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, sunt in orice moment peste 50.000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme. Printre cele mai cautate masini de pe site se numara Volkswagen, BMW si Opel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri