ATENTIE! Aici se circula in conditii de ninsoare

Taficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare pe drumurile nationale si europene din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv pe tronsoane ale autostrazii A1, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Ninsoarea se semnaleaza si pe tronsoanele Faget-Lugoj, Timisoara-Arad si Pecica-Nadlac ale autostrazii A1, unde se actioneaza cu utilaje de deszapezire si imprastiere a materialului antiderapant, precum si pe drumurile nationale si europene din judetele mentionate.

Pe DN1 Brasov-Bucuresti se circula ingreunat, pe tronsonul cuprins intre statiunile montane Predeal si Sinaia, mai ales pe sensul de coborare. De aceea, Centrul Infotrafic recomanda utilizarea rutei ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti.

Totodata, Centrul Infotrafic recomanda soferilor sa evite deplasarile, iar in situatia in care este neaparat necesar sa plece la drum, sa se documenteze cu privire la starea carosabilului si conditiile meteo existente si sa aiba autovehiculele echipate pentru circulatia in conditii de iarna.

Citeste si:
Primăria Arad propune prelungirea funcționării teraselor până la...
Primăria Arad propune...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri