Cele 322 de utilaje, dintre care 61 in Sectorul 1, 82 in Sectorul 2, 55 in Sectorul 3, 42 in Sectorul 4, 35 in Sectorul 5 si 47 in Sectorul 6, imprastie material atiderapant si pluguiesc zapada pe arterele din Urgenta I, respectiv strazile cu trafic RATB, cele unde sunt obiective sociale si institutii publice, dar si in zona podurilor, rampelor, pantelor si pasajelor, arata luni Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa, informeaza Mediafaxmediafax.ro.

De asemenea, peste 1.000 de operatori manuali curata zapada din statiile RATB, refugiile de tramvai, rigole si de pe trecerile de pietoni din toate cele sase sectoare. "In functie de conditiile de trafic, planul pentru orele urmatoare este ca operatorii de deszapezire sa intervina cu prioritate pe arterele cu trafic RATB, in zona spitalelor si a institutiilor de interes public, pe strazile care fac legatura cu bulevardele mari si apoi pe strazile laterale", a precizat sursa citata.

Semafoare defecte sunt in Piata Presei Libere, strazile Charles de Gaulle, Razoare, intersectia Calea Floreasca cu strada Glinca si strada Turda cu bulevardul Ion Mihalache, in aceste zone intervenind echipe de la Administratia Strazilor.

Citeste si:

Zapada de pe liniile de tramvai este indepartata cu utilaje RATB, iar 400 de operatori manuali curata zapada de pe refugii. La centrul social de la Berceni sunt cazate 155 de persoane fara adapost, iar la cel din Pallady, alte 287 de persoane. Echipele Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti continua identificarea oamenilor strazii pentru a-i caza in centrele municipalitatii si distribuie haine groase si incaltaminte celor care refuza adapostirea.

Capitala si judetul Ilfov sunt sub cod galben de ninsoare, viscol si polei de duminica seara pana luni la ora 18.00.

Sursa foto: Deszapezire/Shutterstock.com