15 Ianuarie 2015

Autostrazi 2015. „Autostrada Dacia“ si Comarnic-Brasov vor demara anul acesta. Ce alte proiecte de infrastructura sunt prioritare in 2015



Dupa controversele din 2014 privind programul de constructii la autostrazi, Guvernul promite ca in februarie va fi desemnat consultantul pentru Sibiu-Pitesti, iar la primavara se va deschide santierul Comarnic-Brasov. Ce planuri are Guvernul pentru autostrazi in 2015.

Premierul Victor Ponta, flancat de ministrii Ioan Rus (Transporturi), Darius Valcov (Finante) si Eugen Teodorovici (Fonduri Europene), a iesit marti la rampa pentru a prezenta un nou program dedicat infrastructurii rutiere.

De data aceasta, oficialii au dat cartile pe fata si au recunoscut ca garantarea pentru tronsonul Comarnic-Brasov nu e tocmai usor de realizat, iar in cazul Sibiu-Pitesti au revenit la ideea ca aceasta va fi autostrada, nu drum expres. „Autostrada Dacia“ – asa a fost botezat sectorul Sibiu-Pitesti, avand in vedere interventiile repetate ale constructorilor auto de la Mioveni pentru promovarea acestui tronson.

Citeste articolul integral pe Adevarul.



Citeste si