Administratia Domeniului Public Sector 1 vrea sa contracteze lucrari de reparatii a strazilor printr-un acord cadru cu o durata de 44 de luni si o valoare estimata de 402,9 milioane lei (89,7 milioane euro), cu TVA.

"Lucrarile de reparatii strazi sunt lucrari periodice, executate pe suprafete pana la jumatate din suprafata totala. Aceste lucrari de reparatii sunt menite sa remedieze sau sa atenueze unele defecte ale suprafetei strazii cum ar fi: uzura specifica, planeitatea, etanseitatea si rugozitatea suprafetei de rulare a imbracamintii. In aceasta categorie intra si refacerea imbracamintii pe fasiile trasate, crapate si denivelate de deasupra conductelor tehnico - edilitare", se arata in anuntul de participare lansat de institutie, potrivit Mediafax.

Proiectul va fi finantat de la bugetul local si are o valoare de pana la 324,9 milioane lei, fara TVA. Lucrarile vor fi contactate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Constructorii interesati de proiect pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 9 martie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri