Primaria Pantelimon, judetul Ilfov, a atribuit companiei Viarom Construct, detinuta de grupul francez Vinci, un contract de 50 milioane lei (11,1 milioane euro), cu TVA, pentru modernizarea infrastructurii rutiere si a aliniamentelor stradale din oras.

Primaria Pantelimon, judetul Ilfov, a atribuit companiei Viarom Construct, detinuta de grupul francez Vinci, un contract de 50 milioane lei (11,1 milioane euro), cu TVA, pentru modernizarea infrastructurii rutiere si a aliniamentelor stradale din oras.

Contractul a fost atribuit luni, in urma unei licitatii deschise unde au fost admise sase oferte, potrivit unui anunt al primariei. Lucrarile vizeaza modernizarea reabilitarea si modernizarea sistemului rutier pe o lungime de aproximativ 29 kilometri si lucrari de canalizare pluviala pe circa 19 kilometri. Proiectul, estimat la 40,8 milioane lei, a fost adjudecat pentru suma de 40,2 milioane lei. Sumele nu includ TVA.Investitia este finantata prin Programul Operational Regional.

Compania franceza Eurovia, specializata in constructii, infrastructura de transport si constructii edilitare, detine Viarom Construct si este parte a grupului francez Vinci. Viarom Construct a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 185,1 milioane lei si un profit net de 1,2 milioane lei, avand aproximativ 220 angajati, potrivit informatiilor transmise la Ministerul Finantelor.

Vinci face parte, alaturi de Strabag (Austria) si Aktor (Grecia), din asocierea selectata pentru constructia in concesiune a autostrazii Comarnic - Brasov. Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Transporturilor ca, pana pe 15 februarie, sa fie decisa semnarea contractului de constructie sau rezilierea procedurii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri