Portofoliul de clienti ALD Automotive a ajuns in prezent la 270 de companii, din industrii precum farma, FMCG, asigurari, IT sau telecom. Din totalul parcului auto, 80% este contractat in leasing operational full service, iar restul de 20% sunt autovehicule administrate in regim de management de flota, anunta Mediafax.

ALD Automotive a investit in achizitionarea a aproape 2.000 de autovehicule, noi si din contracte de vanzare si leaseback. "Anul 2014 a dus de asemenea rezultate semnificative si pentru vanzarile de masini second hand, prin intermediul ALD Carmarket, website-ul de licitatii ALD Automotive, unde au fost vandute peste 6.000 de autovehicule, de la lansarea platformei, acum 5 ani. Anul trecut, vanzarile de autovehicule uzate au crescut cu 9% in comparatie cu 2013, ajungand la 1.442 de autovehicule, din care 80% au fost vandute online", se arata intr-un comunicat al companiei.

Pentru 2015, compania se asteapta ca flota sa depaseasca 9.000 de autovehicule. ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational si administrarea flotelor de autovehicule a grupului Societe Generale. Prezent in Romania din 2005, grupul ALD Automotive opereaza in 39 de tari si administreaza peste un milion de autovehicule.