CNADNR va realiza o clasificare a firmelor de constructii, precum si a consultantilor si a proiectantilor, iar o prima forma a acestei initiative va fi prezentata in luna iunie, a declarat Narcis Neaga, directorul genral al CNADNR, potrivit Mediafax.

"Ne-am propus, pornind de la realitatea si rezultatele licitatiilor, sa initiem o clasificare a firmelor. Nu ni se pare normal ca o firma care a facut doar drumuri judetene sa faca autostrazi. E un mod de a creste competitia intre firme, indiscutabil va creste si calitatea lucrarilor. Vom clasifica si proiectantii si consultantii, nu doar firmele. In iunie vom veni cu un draft si vom lucra impreuna cu asociatiile profesionale. Ce s-a intamplat in ultima perioada cu firmele romanesti este trist. In iunie-iulie se va schimba legea achizitiilor publice", a spus Neaga.

De asemenea, CNADNR va face studii de fezabilitate.
"Din acest an a inceput o reforma a companiei. Am infiintat ateliere de proiectare, ateliere mecanice, vor face departamente de analiza de cost, vom face banci de date sa stim exact preturile de cost in fiecare colt al tarii", a continuat Neaga.
El a mai spus ca in acest an vor fi deschisi traficului pana la 84 de noi kilometri de autostrada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri