“Ne-am dezvoltat constant in Romania in ultimii ani, iar conditiile de piata indica potential pentru a creste in continuare. Conform estimarilor noastre, piata de combustibil si servicii de taxe de drum pentru transportul international din Romania este de aproximativ 2,5 miliarde euro, din care ne propunem sa atragem circa 8% anul acesta. Pe langa consolidarea pe plan local a serviciilor oferite clientilor cu operatiuni internationale, suntem interesati sa continuam si extinderea retelei cu statii de carburanti partenere din tara”, a declarat Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria DKV Euro Service.

DKV Euro Service are in Romania zece angajati si este pe piata din 2007, oferind carduri de combustibil, servicii de plata a taxelor de drum internationale, recuperare de TVA si accize, mentenanta si asistenta de urgenta si alte servicii online pentru companiile care transporta marfa sau persoane din Romania in Europa. Prin DKV se poate obtine un plus de lichiditati prin recuperarea TVA-ului si a accizelor aferente cheltuielilor din tarile de destinatie din Europa. Sumele rambursabile se deduc direct din factura curenta.DKV Euro Service

DKV Euro Service Romania este parte a DKV Mobility Service Group, infiintat in Germania in urma cu 81 de ani si specializat in solutii inteligente pentru transportul rutier: carduri de combustibil, management de flota, recuperare de taxe si servicii de mentenanta. Anul trecut grupul a raportat o cifra de afaceri de 5,7 miliarde de euro si are in prezent peste 120.000 de clienti si 2,5 milioane de DKV Card si aparate DKV Box active in Europa.