Toata lumea vorbeste despre Gogoro, supranumit si “Tesla al scuterelor”. Gogoro este un scuter complet electric, capabil sa atinga viteze de pana la 100 km/h.

Gogoro este poate una dintre cele mai inovative solutii electrice pe doua roti, fiind construita dupa modelul automobilelor sportive de top.

In ciuda designului care te atrage la prima vedere, software-ul din interiorul scuterului Gogoro este cu adevarat de invidiat, oferind posibilitatea soferului sa isi customizeze dupa bunul plac vehiculul de transport. Pilotii pot folosi aplicatia Gogoro, disponibila pe telefoanele cu iOS sau Android, pentru a schimba culorile farurilor, monitoriza capacitatea bateriei, identifica cea mai apropiata statie pentru schimbarea bateriilor, sa ceara ajutor in cazul unui accident sau sa localizeze scuterul in locul in care a fost parcat.

Interesant este si faptul ca in momentul in care cresti viteza, de exemplu, farurile lumineaza mai puternic pentru a-ti facilita vizibilitatea pe sosea in timpul noptii. Chiar si asa, geniul din spatele Gogoro este sistemul de inlocuire a bateriilor utilizate, care ofera posibilitatea pilotilor sa renunte la cele utilizate si sa le inlocuiasca cu unele noi, fara a fi necesara cuplarea vreunui cablu pentru alimentarea cu energie electrica.

Scuterul, prezentat pentru prima data in cadrul targului tehnologic CES din acest an, este targetat pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani

Citeste si:
Cum sa navighezi prin traficul din oras. Cele mai eficiente 4 mijloace
Cum sa navighezi prin...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
CFR Călători reduce săptămâna de lucru la 4 zile și micșorează salariile
Setari Cookie-uri