Noul site Autovit.ro vine cu mesagerie interna, cu ajutorul careia utilizatorii pot trimite si primi mesaje instant, avand acces si la arhivele discutiilor. Pentru aplicatiile mobile vor fi disponibile si notificari, prin care utilizatorii sunt atentionati cand primesc mesaj.

De asemenea, noua platforma Autovit.ro beneficiaza de imbunatatiri la nivel de design si de functionalitati, cum este, spre exemplu, formularul de adaugare a unui anunt care are acum o interfata mult mai prietenoasa ce reduce considerabil timpul de listare. In acelasi timp, pagina de anunt este gandita astfel incat ambele categorii de utilizatori, atat vanzatorii, cat si cumparatorii, sa isi atinga obiectivele intr-un timp cat mai scurt.

Cu privire la pachetele de servicii, noua platforma Autovit.ro permite o flexibilitate mult mai mare. Fiecare vanzator isi poate alege singur configuratia pachetului in functie de nevoia de expunere si de cat de urgenta este vanzarea masinii. “Noul design si functionalitatile nou adaugate pe aplicatiile mobile au fost exact lucrurile de care Autovit.ro avea nevoie,” spune Cristina Gheorghitoiu, general manager Naspers Classifieds Romania.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania, cu peste 78.000 de anunturi pentru categorii precum Autoturisme, Motociclete si ATV-uri, Utilitare/Camioane, Utilaje constructii, Utilaje agricole, Piese – dezmembrari. Cele mai multe masini prezente pe Autovit.ro sunt modele de volum la sub 10.000 de euro.